Social Links User Login Menu
Tools
Close

Poslovni subjekti s područja grada Ivanca

Pretraživanje poslovnih subjekata prema pojmu
1956

X-MEDIA d.o.o.

Sljedeći subjekt Poslovna zona Ivanec d.o.o.
Primarna djelatnost prema NKD-u: 6201 Računalno programiranje
Djelatnosti: izrada web stranica , izrada web aplikacija , izrada web portala , izrada web trgovina , CMS rješenja , SEO optimizacija , e-mail marketing , Google oglasi , Facebook oglašavanje , pisanje materijala za web
Kategorija: Usluge
Vrsta subjekta po veličini (mikro, malo, srednje ili veliko): Mikro
Vrsta subjekta: Trgovačko društvo (d.o.o., j.d.o.o., d.d. i dr.)
Direktor/kontakt osoba: Damir Kapustić
OIB: 11964501571
O subjektu (kratak opis subjekta i djelatnosti): X-MEDIA d.o.o. je IT tvrtka koja na domaćem tržištu nudi kompletna rješenje za prezentaciju na internetu od web stranica, web trgovina do prisustva na socijalnim mrežama. Tvrtka razvija i softver za upravljanje sadržajima na web stranicama koji prodajemo na inozemnom tržištu, pretežno drugim tvrtkama koje izrađuju web stranice.
Osnovne informacije o proizvodima i uslugama koje nudite: Našim klijentima nudimo kompletnu brigu o njihovom prisustvu na internetu. Osmišljavamo, projektiramo i izrađujemo web stranice, web trgovine i portale. Upravljamo i odražavamo profile tvrtki na društvenim mrežama (Facebook, Twitter, Instagram, LinkedIn, Youtube i drugi). Kreiramo sadržaj za web i društvene mreže (tekstovi, blog članci, video materijali). Vodimo plaćene reklamne kampanje putem Facebook oglasa i Google Ads (Google oglasa).
Dosadašnje reference (za subjekte koje nude usluge ili proizvode): U više od 15 godina poslovanja, tvrtka je realizirala brojne web stranice i druge web projekte za svoje klijente. Zahvaljujući iskustvu koje smo stekli u izradi web stranica, od 2010. godine razvijamo specijalizirani softver za upravljanje sadržajem na web stranicama i izradu web stranica, konkretno module i teme za DNN CMS. Naš brand pod kojim razvijamo softver je EasyDNN Solutions. Naša rješenja su odlično prihvaćena od strane korisnika DNN CMS-a, pa se tako naši proizvodi koriste u više od 100 zemalja svijeta i na otprilike 80 tisuća web stranica. Među korisnicima naših proizvoda su brojne svjetski poznate tvrtke i organizacije iz svih sektora. Razvoj softvera za izradu i održavanje web stranica za nas je značilo stjecanje vrhunskih kompetencija na tom području, a te kompetencije želimo upotrijebiti u radu s naših hrvatskim klijentima.
Adresa: I. Gundulića 9, 42240 Ivanec
Telefon: 042/771-833
Fax: 042/771-834
E-mail: web@xmedia.hr
Web adresa: http://www.xmedia.hr
Radno vrijeme: Pon: 13:00 do 21:00, Uto-Pet: 07:30-15:30
Kontakt osoba: Damir Kapustić

Lokacija

Kontaktiraj subjekt

Pošalji poruku

Kontaktirajte subjekt

x
PROJEKT REALIZIRAJU
> Poslovna zona Ivanec
> Projektni ured grada Ivanca
Besplatan upis
Registriraj svoj poslovni subjekt

Ako ste tvrtka, obrt, OPG ili neka druga vrsta registrirane djelatnosti koja djeluje na području grada Ivanca, registrirajte se u Imenik poslovnih subjekata grada Ivanca. Registracija je besplatna.

Saznaj više

 

Back To Top