Social Links User Login Menu
Tools
Close

O projektu - IvanecBiz.com

ONLINE KATALOG POSLOVNIH SUBJEKATA
Mjesto web promocije ivanečkog gospodarstva

 

Poslovna zona Ivanec d.o.o. u skladu sa suvremenim trendovima u razvoju i unaprjeđenju poduzetništva kreirala je novu visokokvalitetnu uslugu za sve zainteresirane poduzetnike, obrtnike, OPG-ove, zadruge te slobodna zanimanja.

Riječ je o besplatnom online katalogu poslovnih subjekata, odnosno o jedinstvenoj web platformi, koja će predstavljati centralno mjesto promocije cjelokupnog ivanečkog gospodarstva, a omogućit će jačanje lokalne suradnje i partnerstva među ivanečkim poduzetnicima te lako pronalaženje klijenata i poslovnih partnera s cijelog domaćeg i inozemnog tržišta.

Nova usluga nastavak je proaktivnog rada Poslovne zona Ivanec d.o.o. na razvoju povoljnog poslovnog okruženja, a koji je, sukladno potrebama, usmjeren na praćenje globalnih informatičko – komunikacijskih trendova u poslovanju.

Ponuđena usluga odnosi na digitalizaciju poslovanja, odnosno na migraciju poslovanja u virtualni svijet, koji je za modernog  poduzetnika postao neizbježna nužnost.

Dostupnost svih informacija na web platformi omogućuje prepoznatljivost poslovnih subjekata na lokalnom, nacionalnom i međunarodnom tržištu, važno je istaknuti kako se kroz prepoznatljivost poduzetnika posljedično stvara i prepoznatljivost lokacije s koje dolazi poduzetnik, u ovom slučaju grada Ivanca.

Sumarno, navedena je usluga namijenjena svim poslovnim subjektima, koji su u svojem poslovanju već prepoznali važnost web oglašavanja i dostupnost te žele privući  i iskoristiti sve benefite koje networking pruža. Usluga online kataloga važna je za poduzetnike početnike, ali i za one poduzetnike koji svoju vlastitu web strancu još nemaju. Koncept navedene usluge omogućuje im da to bude prvi korak u njihovu web oglašavanju, a bez ikakvih dodatnih financijskih troškova. Poduzetnici koji već imaju vlastitu web stranicu uslugu mogu koristiti kao dodatnu mogućnost oglašavanja kroz kanale koje do sada nisu imali priliku koristiti. Posebna pogodnost za njih je upravo činjenica da se radi o jedinstvenom web mjestu te će velik broj potencijalnih partnera ili klijenata moći vidjeti njihov profil i osnovne informacije prilikom različitih pretraživanja. Također, ni njima se neće generirati novi financijski trošak.

Kako bi se na njima prihvatljiv i zanimljiv način predstavili na tržištu poduzetnicima će se omogućiti da sami uređuju svoju stranicu, odnosno svoj profil u online katalogu pa jednom dostavljene informacije lako će moći samostalno mijenjati, nadopunjavati i prilagođavati sukladno realnim potrebama i interesima tržišta.

Usluga online kataloga kreirana je u sklopu EU projekta Poslovne zone Ivanec d.o.o.  „Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkog centra – Poslovne zone Ivanec d.o.o.“,  ukupna vrijednost predmetnog projekta je 522.957,53  kuna, a od toga je Zoni bespovratno odobreno 436.561,26 kuna. S obzirom da se radi o jedinstvenoj usluzi koja prati korak s najsuvremenijim informatičko - komunikacijskim rješenjima u promidžbi privatnog, a time i lokalnog poduzetništva važno je istaknuti kako se u budućnosti planira  daljnji razvoj usluge, a povezan je s širenjem broja korisnika i kategorija. Također, u vidu je i povezivanje s postojećim većim online platformama, ali i dostupnost kataloga na stranim jezicima.

Back To Top