Social Links User Login Menu
Tools
Close

Poslovni subjekti s područja grada Ivanca

Pretraživanje poslovnih subjekata prema pojmu
1766

BAU-ART d.o.o.

Prethodni subjekt Aquarius j.d.o.o.
Sljedeći subjekt HYDROMAT d.o.o.
Primarna djelatnost prema NKD-u: Fasadersko-štukaturski radovi
Djelatnosti: Izrada termofasada od stiropora i kamene vune , knauf sistemi , soboslikarski radovi , postava laminata.
Kategorija: Građevina i nekretnine
Vrsta subjekta po veličini (mikro, malo, srednje ili veliko): Malo
Vrsta subjekta: Trgovačko društvo (d.o.o., j.d.o.o., d.d. i dr.)
Direktor/kontakt osoba: Željko Solina
OIB: 97690459456
O subjektu (kratak opis subjekta i djelatnosti): Specijalizirano poduzeće za izradu svih vrsta termofasadnih sustava od stiropora i kamene vune,knauf sistema te sve vrste unutarnjih završnih radova.
Osnovne informacije o proizvodima i uslugama koje nudite: O nama BAU-ART d.o.o. je poduzeće sa sjedištem u IVANCU koje se sa iskusnim i visokokvalificiranim timom djelatnika i majstora bavi svim završnim građevinskim radovima na manjim i većim stambenim objektima. Koristimo samo najbolje materijale, opremu i strojeve za izvedbu suhomontažerskih i montažerskih radova visoke kvalitete koje realiziramo u suradnji sa našim partnerima iz graditeljskih poduzeća. Našim pouzdanim i provjerenim suradnicima te klijentima nudimo usluge izrade svih vrsta termofasadnih sustava od stiropora i kamene vune,razne adaptacije i bojanje dotrajalih fasada,izvedbe radova ugradnje spuštenih stropova, pregradnih stijena, gipsanih ploča te knauf sustava, podnih i zidnih obloga,sve vrste soboslikarsko ličilačkih radova te sve ostale završne radove u graditeljstvu po pristupačnim cijenama. Certificirani smo zastupnik za neke od najpoznatijih imena u industriji: BauMit, Jub, Weber, Knauf, Caparol, Roefix...te na izvedene radove dajemo garanciju ovisno o vrsti radova i upotrijebljenim materijalima. Ako trebate adekvatno i sigurno građevinsko poduzeće za završne građevinske radove u vašem objektu, kontaktirajte našu tvrtku a mi vam jamčimo brzu, kvalitetnu i učinkovitu izvedbu radova diljem Hrvatske, Pozovite nas. Vaš BAU-ART tim.
Adresa: Kaniža 27A,42240 Ivanec
Telefon: 098-478-900
Fax:
E-mail: bauart.hr@gmail.com
Web adresa: http://facebook.com/bauart.hr
Radno vrijeme:
Kontakt osoba: Željko Solina

Foto galerija

Lokacija

Kontaktiraj subjekt

Pošalji poruku

Kontaktirajte subjekt

x
PROJEKT REALIZIRAJU
> Poslovna zona Ivanec
> Projektni ured grada Ivanca
Besplatan upis
Registriraj svoj poslovni subjekt

Ako ste tvrtka, obrt, OPG ili neka druga vrsta registrirane djelatnosti koja djeluje na području grada Ivanca, registrirajte se u Imenik poslovnih subjekata grada Ivanca. Registracija je besplatna.

Saznaj više

 

Back To Top